25 Ekim 2009 Pazar

Graveyard Shift oyununu oynayarak zombileri ve korkunç yaratıkları yok edin


Zombileri ve korkunç yaratıkları yok etmek istiyorsanız bugün sizlerle paylaşacağım Graveyard Shift oyununu seveceksiniz. Graveyard Shift oyununda elinizdeki silahla karşınıza çıkan zombileri ve diğer korkunç yaratıkları yok etmeniz gerekiyor.

Graveyard Shift oyununda zombileri ve diğer korkunç yaratıkları yok ederken çok dikkatli olmalısınız. Çünkü bazı zombiler ve bazı korkunç yaratıklar size yeşil bir sıvı atıyorlar. Bu yeşil sıvıdan korunmak için kalkanınızı kullanmanız gerekiyor. Kalkanınızı klavyenizin "Space" tuşuna basarak kullanabilirsiniz.

Graveyard Shift oyununda zombileri ve diğer korkunç yaratıkları hızlı bir şekilde yok ederseniz bu oyunu başarılı bir biçimde tamamlayabilirsiniz. Ama sizi tekrar uyarmam gerekiyor. Zombileri ve diğer korkunç yaratıkları yok ederken size doğru attıkları yeşil sıvıdan kalkanınızı kullanarak korunmayı unutmayın.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com