19 Ekim 2009 Pazartesi

Friendster sanal eşya satışına başlıyor


Bir zamanlar Friendster adında popüler bir sosyal ağ sitesi vardı. Bir zamanlar dediğime bakmayın. Aslında Friendster halen yayında fakat ne yazık ki popülaritesini ABD başta olmak üzere birçok ülkede kaybetti. Özellikle MySpace ve Facebook'un popülaritesi Friendster'a çok büyük darbe vurdu.

Bildiğim kadarıyla Friendster'ın şu andaki kullanıcıları genellikle Asyalılardan oluşuyor. Friendster Asyalı kullanıcılarını da kaybetmemek için yeni birçok özelliği kullanıcılarının kullanımına sunmaya devam ediyor.

Friendster'ın kullanıcılarına sunduğu özelliklerin en yenisi "Chip" ve "Coin"lerle satın alınabilecek sanal eşyalar. Kullanıcılar "Coin"leri PayPal aracılığı ile satın alabilecekler. "Chip"ler ise Friendster'daki reklamlardan kazanılacak. Bu tür yenilikler Friendster'a büyük artılar kazandırmasa da kullanıcıların daha uzun süreler Friendster'da vakit geçirmelerini sağlayabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com