30 Mart 2010 Salı

Mood Turn'deki resimlerle ve seslerle rahatlayın


Büyük bir ihtimalle herkes hayatında bazı zamanlar stresle yükleniyordur. Etrafımızda bizi çıldırtacak seviyede yaşadığımız olaylardan sonra zaman zaman çoğumuzun ruh hali kötüleşmiştir. Kötüleşen ruh halimizi onarmak için kendimizi belirli bir süre rahatlatmamız en doğru hareket olacaktır. Eminim birçoğunuz kötü ruh halinizi onarmak için çeşitli yöntemler deniyorsunuzdur. Ruh halinizi onarabileceğiniz ve kendinizi huzurlu bir duygu durumuna sokabileceğiniz farklı bir yöntemi de ben sizlere önermek istiyorum. Benim önereceğim yöntemi uygulayabilmek için Mood Turn'i ziyaret etmelisiniz.

Mood Turn sizin rahatlamanızı sağlayacak resimlerden ve seslerden oluşan bir internet sitesi. Mood Turn'e girdiğinizde yağmur ormanları, kuş ve sahil resimlerine bakabilirsiniz. Mood Turn adlı bu internet sitesinin en büyük özelliği resimleri size gösterirken aynı anda resimle ilgili sesleri de size dinletiyor olması. Mood Turn'deki resimler otomatik değişiyor. Sizin yapmanız gereken sadece "Change Mood" alanında bulunan seçeneklerden birini seçmek. Daha sonra Mood Turn size huzur veren resimler gösterecek ve aynı anda bu resimlerle ilgili sesleri de size dinletecek.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com