16 Mart 2010 Salı

Minima Time oyununu oynayarak zamana meydan okuyun


Minima Time oyununu oynamaya başladığınız anda stresli bir durumla karşı karşıya kalacaksınız. Oyunu henüz oynamamış olanlara bu stresli durumu tek bir cümleyle açıklayayım. Oyunda sadece 10 saniyelik ömrünüz var! Siz büyük bir ihtimalle 10 saniye içinde neler yapabilirim diye düşünüyorsunuzdur. Ama Minima Time oyununda zamanı durdurabilme yeteneğiniz var. Bu yeteneğinizi iyi kullanabilirseniz oyunu da başarıyla oynayabilirsiniz.

Minima Time oyunundaki karakterinizi klavyenizin "A, D, W ve Space" tuşlarıyla yönetiyorsunuz. Karakterinizi "A" tuşuyla sola, "D" tuşuyla sağa yönlendiriyorsunuz ve "W" tuşuyla zıplatıyorsunuz. Zamanı yavaşlatmak için "Space" tuşuna 1 kere basmalısınız. "Space" tuşuna 2 kere basarsanız zamanı belirli bir süre durdurabilirsiniz. Zamanı yavaşlatabilme ve zamanı durdurabilme yeteneğinizi kullanabilmek için oyundaki saatleri toplamanız gerekiyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com