14 Mart 2010 Pazar

Flixtime ile saniyeler içinde fotoğraflardan videolar oluşturun


Günümüzde çoğu kişi fotoğraflarını sevdikleriyle video ya da slideshow şeklinde internet üzerinden paylaşıyor. Ama ne yazık ki fotoğrafları video ya da slideshow şekline sokmak için birçok kişinin program öğrenecek zamanı yok fakat internet'te herkesin kolaylıkla video ya da slideshow hazırlayabileceği siteler sayesinde çoğu kişinin bu tür programlara ihtiyacı da yok.

İnternet'te fotoğraflarınızı video ya da slideshow şekline sokmak için hangi siteyi kullanıyorsunuz bilmiyorum fakat ben Flixtime'ı size önerebilirim. Flixtime fotoğraflarınızı 3 kolay adımda videolara dönüştürebilmenizi sağlayan kullanışlı bir web sitesi.

Flixtime videonuza eklediğiniz fotoğrafların efektlerini otomatik ayarlıyor. Böylece hızlıca videonuzu oluşturabiliyorsunuz. Oluşturduğunuz videoları MP4, DivX, H264, Flv ve MP4 iPod formatlarına dönüştürebiliyorsunuz. Ayrıca oluşturduğunuz videoları kolaylıkla sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz. Eğer isterseniz oluşturduğunuz videoyu bilgisayarınıza da indirebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com