13 Mart 2010 Cumartesi

Apple iPad için ön siparişler başladı!


ABD'liler için Apple Store'da iPad ön satışları başladı. Verilen bilgilere göre ön satışların başlamasından sonra Apple Store'a bir süre erişim sağlanamamış fakat şu anda Apple Store eskisi gibi çalışıyor ve iPad için ön siparişler alınmaya devam ediliyor.

Anlaşılan iPad başta ABD olmak üzere birçok ülkede merakla bekleniyor. Birçok kişi bu cihaza bir an önce sahip olmak istiyor. Aldığım haberlere göre ABD'de şimdiden iPad için yüksek sayıda ön sipariş verilmiş. Ön sipariş veren ABD'liler iPad'i 3 Nisan'dan önce ellerine alamayacaklar fakat Apple ön siparişler sayesinde cihazın piyasaya sürüldükten sonraki satış durumuyla ilgili fikir sahibi olabilecek.

Sizinle inteko'da daha önce de paylaştığım gibi iPad'in tüm modellerinin Kanada, Fransa, Almanya, Japonya, İspanya, İngiltere, Avustralya ve İsviçre'de Nisan ayı sonunda piyasaya sürüleceği söyleniyor. Türkiye'de de birçok kişi tarafından merakla beklenen bu cihazı bende bir an önce kullanmak istiyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com