15 Şubat 2010 Pazartesi

OnRead'de bedava ebook'lar (ekitaplar) okuyabilirsiniz


Amazon'un Kindle cihazının yaygınlaşmasıyla ve son olarak iPad'in çıkışıyla özellikle yurt dışında ebook yani Türkçe karşılığıyla ekitap okuyucularının sayısı bayağı bir arttı. Ebook yani ekitap okuyabileceğiniz cihazların üretimi halen devam ediyor ve bu cihazlar satın alındıkça ücretli veya ücretsiz ebook'lar (ekitaplar) okuyabileceğiniz internet siteleri de çoğalıyor. Bu internet sitelerinden birisi de OnRead.

OnRead e-book'ları (e-kitapları) internet'ten bedava okuyabileceğiniz bir internet sitesi. E-book'ları (e-kitapları) bu internet sitesinden ücretsiz okuyabiliyorsunuz fakat ebookları (ekitapları) ".rtf, .txt, .pdf, .epub, .PalmDOC, .FB2, .lrf" ve sesli kitaplar için de ".mp3" formatlarında indirmek için 0.99 USD yani yuvarlarsak 1 dolar gibi bir ücret ödüyorsunuz.

OnRead kullanışlı bir tasarıma da sahip. OnRead'in anasayfasından en çok satan ve en son çıkan kitapları da takip edebiliyorsunuz. OnRead'de her türlü kitabı bulabilirsiniz. Hatta sanat, fotoğraf ve gezi türündeki kitapları bile bulabilirsiniz. OnRead'de kitap isimlerine göre arama da yapabilirsiniz. Ayrıca okuduğunuz bir kitaba puan verebilirsiniz ya da kitapla ilgili görüşünüzü yazabilirsiniz.

Bu arada unutmadan hatırlatayım. OnRead'de bulunan ebook'lar (ekitaplar) ingilizce. İngilizce bilmiyorsanız ne yazık ki OnRead'de bulunan ebook'ları (ekitapları) okuyamazsınız. Ama ingilizce biliyorsanız OnRead'i hemen ziyaret etmenizi tavsiye ediyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com