25 Şubat 2010 Perşembe

BreezyFAQ ile arama özelliğine sahip FAQ (SSS) sayfaları oluşturun


FAQ yani uzun yazılışıyla Frequently Asked Questions ya da Türkçe çevrimiyle Sıkça Sorulan Sorular (S.S.S.) artık uzman Türk web geliştiricilerinin de önem verdikleri bir sayfa haline geldi. Frequently Asked Questions (FAQ) yani Türkçesi Sıkça Sorulan Sorular (SSS) sayfalarından genellikle ziyaret edilen web sitesinde verilen hizmetler ve hizmetlerin nasıl kullanılacağı gibi soruların cevapları alınır. Popüler internet sitelerinin birçoğunda Frequently Asked Questions (Sıkça Sorulan Sorular) sayfaları uzmanca hazırlanır. Hatta cevaplanan soruların sayısı fazla olduğundan FAQ (SSS) sayfalarına arama alanları da eklenir. Böylece kullanıcılar arama alanlarını kullanarak cevabını öğrenmek istedikleri soruyu kolaylıkla bulabiliyorlar.

Günümüzde çoğu uzman web geliştirici uzun veya kısa FAQ (SSS) sayfalarını kendileri arama özelliğini de ekleyerek oluşturabiliyorlar. Ama uzman olmayan ya da gelişim düzeyinde olan web geliştiricileri de arama özelliğine sahip FAQ (SSS) sayfaları oluşturmak isteyebilirler. Böyle bir isteğe sahip web geliştiricileri BreezyFAQ'tan yararlanabilirler.

BreezyFAQ arama özelliğine sahip FAQ (SSS) sayfaları oluşturabileceğiniz ve yönetebileceğiniz bir web hizmeti. BreezyFAQ sayesinde hızlı ve kolay bir biçimde kullanışlı "Sıkça Sorulan Sorular" (Frequently Asked Questions) sayfaları oluşturabilirsiniz. Uzman bir web geliştirici olsanız bile BreezyFAQ'i ziyaret etmenizi tavsiye ederim.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com