19 Şubat 2010 Cuma

NXDom ile satın alınabilir kısa domain (alan) adları bulun


İnternet'te satın alınabilir domain adlarını (alan adları) arayabileceğiniz birçok web sitesi bulunuyor. Ama aradığınız kısa domain adıysa (alan adı) arama yapacağınız web sitesini iyi seçmelisiniz. Geçenlerde satın alınabilir kısa domain adlarını arayabileceğiniz bir internet sitesine rastladım. NXDom isimli bu internet sitesinden satın alınabilir kısa domain adlarını kolaylıkla arayabilirsiniz. Sadece satın almak istediğiniz kısa domain (alan) adının baş harflerini ve son harflerini yazın. Daha sonra NXDom size satın alabileceğiniz kısa domain adlarını gösterecek.

NXDom'da yapacağınız aramayı istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Örneğin NXDom'un sayı içeren kısa domain adlarını arama sonuçlarında göstermesini engelleyebilirsiniz. NXDom kısa domain adı arayanların işine yarayacak bir internet sitesi. Sizde kısa bir domain adı (alan adı) arıyorsanız NXDom'u ziyaret edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com