14 Şubat 2010 Pazar

Heart Breaker oyununu oynayarak kalpleri kırın


Madem bugün sevgililer günü o zaman sevgililer günü için bir oyun tanıtayım. Heart Breaker adlı bu oyundaki amacınız havada duran kalpleri sapanınızı kullanarak atacağınız taşlarla kırmak.

Heart Breaker oyunu mouse (fare) ile oynanıyor. Her bölümde sapanınızla kalpleri kırmak için sınırlı sayıda taş kullanabiliyorsunuz. Bundan dolayı kalplere dikkatli nişan almayı unutmayın. Mouse'un (fare) sol tuşuna basarak sapanı çekiyorsunuz. Dikkat edin sapanı fazla çekmeyin. Sapanı fazla çekerseniz taş hızla kalpleri kırmadan gözden kaybolabilir.

Benim size bir tavsiyem olacak. Bence bu oyunu sevgilisi olanlar mutlaka birlikte oynasınlar. Hatta yarış bile yapabilirsiniz. Mesela en çok kalbi kim kırabilecek gibi bir yarışma yapabilirsiniz.

Ben yazımı daha fazla uzatmadan sizleri Heart Breaker oyunuyla baş başa bırakıyorum. Son olarak unutmadan sevgililer günü kutlamamı da yapayım. Hepinizin sevgililer günü kutlu olsun!

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com