17 Mayıs 2010 Pazartesi

Capture Full Page ile bir web sitesinin tam ekran görüntüsünü alın


Web sitelerinin otomatik ekran görüntülerini alabileceğiniz birçok internet sitesi var fakat ne yazık ki bu hizmeti veren internet sitelerinin çoğunda herhangi bir web sitesinin tam ekran görüntüsü alınamıyor. Birkaç gün önce herhangi bir web sitesinin tam ekran görüntüsünü alabileceğiniz bir internet sitesiyle karşılaştım ve bu internet sitesini sizlerle paylaşmaya karar verdim. Capture Full Page isimli bu internet sitesiyle herhangi bir web sitesinin tam ekran görüntüsünü kolaylıkla alabilirsiniz.

Capture Full Page kullanımı basit bir internet sitesi. Herhangi bir web sitesinin tam ekran görüntüsünü almak için "Enter website address:" alanına tam ekran görüntüsünü almak istediğiniz web sitesinin URL'sini yazmanız ve "Take Screenshot" tuşuna mouse (fare) ile tıklamanız yeterli. Daha sonra Capture Full Page size ekran görüntüsünü gösterecek. Eğer isterseniz ekran görüntüsünün boyutlarını ve biçimini de ayarlayabilirsiniz. Capture Full Page'in size sunduğu ekran görüntüsünü beğenirseniz kolaylıkla bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com