19 Aralık 2009 Cumartesi

QuranFlash'ta Kuran (Kuran-ı Kerim) okuyabilirsiniz


Wikipedia'da anlatıldığı gibi Kuran veya Kuran-ı Kerim, İslam aleminde Allah tarafından Cebrail aracılığıyla İslam peygamberi Muhammed'e yani Türk-İslam litaratürüne göre Hz. Muhammed (s.a.v)'e vahiyler şeklinde gönderildiğine inanılan kutsal bir kitaptır. Kuran veya Kuran-ı Kerim ilk kez 7. yüzyılda kitap haline getirilmiştir.

İlk kez 7. yüzyılda kitap haline getirilen Kuran veya Kuran-ı Kerim günümüzde internet üzerinden de okunabiliyor. İnternet'te Kuran okuyabileceğiniz birçok site bulunuyor. İnternet'te bulunan Kuran okuma sitelerinden birisi de QuranFlash.

QuranFlash düzgün bir şekilde Kuran okuyabileceğiniz bir internet sitesi. Bu internet sitesinde bulunan Kuran Flash ile hazırlanmış. Flash ile hazırlanan Kuran'ın sayfaları arasında kolaylıkla gezebiliyorsunuz. Sizde internet üzerinde Kuran okumak istiyorsanız QuranFlash'ı ziyaret edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com