4 Aralık 2009 Cuma

GraffitiCreator sayesinde kolaylıkla Graffiti oluşturun


Graffitilere her zaman ilgi duymuşumdur. Çoğu zaman kendi ismimi çeşitli duvarlara graffiti şeklinde yazmak istemişimdir fakat güzel bir graffiti oluşturamayacağımdan böyle bir işe kalkışmadım. Nasıl yapsam da bir duvara ismimi güzel bir graffiti şeklinde yazsam diye düşünürken ve internet'te graffitiyle ilgili araştırma yaparken karşıma GraffitiCreator çıktı.

GraffitiCreator'da graffiti şeklinde yazılar yazmak için graffiti sanatçısı olmanıza gerek yok. Photoshop bilmenize de gerek yok. Çünkü GraffitiCreator sayesinde kolaylıkla bedava graffitiler oluşturabilirsiniz.

Öncelikle GraffitiCreator'a girdikten sonra soldaki "The Creators" bölümünde bulunan "Jedimind, Throwup, Wavy, MindGem, OldSchool, Flava ve Bubbles" dan birini seçin. Daha sonra graffiti şeklinde yazmak istediğiniz yazıyı yazın ve GraffitiCreator'da bulunan kolay araçlarla graffitinizi şekillendirin.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com