31 Mart 2010 Çarşamba

Jetpack Jackass oyununu oynayarak gökyüzüne yükselin

0 yorum
Jetpack Jackass eğlenceli bir oyun. Oyunda Sam adlı bir karakteri yönetiyorsunuz. Sam kendini ve aşkını Stacy'e ispatlamak istiyor. Çünkü Stacy sürekli Sam'in işsiz olduğunu söylüyor ve bir aptal olduğunu düşünüyor. Sam'in sizin yardımınızla Stacy'e kendisini ispatlaması ve gerçek aşkı ona hissettirmesi gerekiyor.

Jetpack Jackass oyununda Sam'e yardım etmek için gökyüzünde çıkabildiğiniz kadar yüksek bir mesafeye çıkmanız gerekiyor. Gökyüzünde yükseklere çıkarken aşağıya doğru düşen tahtaları, kalasları ve daha birçok objeyi basamak olarak kullanmalısınız.

Jetpack Jackass oyunu mouse (fare) ile oynanıyor. Gökyüzüne yükselirken benzin kutularını toplamayı unutmayın. Topladığınız benzin kutuları sayesinde mouse'un (fare) sol tuşuna basarak Sam'in gökyüzüne yükselişini hızlandırabileceksiniz.

30 Mart 2010 Salı

Twitter ana sayfasının tasarımını değiştirdi

0 yorum
Twitter ana sayfasının tasarımını değiştirdi. Bundan sonra henüz twitter'a giriş yapmamış kişileri Twitter bu yeni tasarım ile karşılayacak. Twitter'ın yeni tasarımına "Top Tweets" ve birçok kişi tarafından tanınan üyelerin gösterildiği "See who's here" alanları eklenmiş.

Twitter'ın yeni tasarımını şimdilik herkes görebiliyor mu bilmiyorum fakat ben sizin için yazımın üst kısmına Twitter'ın yeni tasarımının ekran görüntüsünü ekledim.

Mood Turn'deki resimlerle ve seslerle rahatlayın

0 yorum
Büyük bir ihtimalle herkes hayatında bazı zamanlar stresle yükleniyordur. Etrafımızda bizi çıldırtacak seviyede yaşadığımız olaylardan sonra zaman zaman çoğumuzun ruh hali kötüleşmiştir. Kötüleşen ruh halimizi onarmak için kendimizi belirli bir süre rahatlatmamız en doğru hareket olacaktır. Eminim birçoğunuz kötü ruh halinizi onarmak için çeşitli yöntemler deniyorsunuzdur. Ruh halinizi onarabileceğiniz ve kendinizi huzurlu bir duygu durumuna sokabileceğiniz farklı bir yöntemi de ben sizlere önermek istiyorum. Benim önereceğim yöntemi uygulayabilmek için Mood Turn'i ziyaret etmelisiniz.

Mood Turn sizin rahatlamanızı sağlayacak resimlerden ve seslerden oluşan bir internet sitesi. Mood Turn'e girdiğinizde yağmur ormanları, kuş ve sahil resimlerine bakabilirsiniz. Mood Turn adlı bu internet sitesinin en büyük özelliği resimleri size gösterirken aynı anda resimle ilgili sesleri de size dinletiyor olması. Mood Turn'deki resimler otomatik değişiyor. Sizin yapmanız gereken sadece "Change Mood" alanında bulunan seçeneklerden birini seçmek. Daha sonra Mood Turn size huzur veren resimler gösterecek ve aynı anda bu resimlerle ilgili sesleri de size dinletecek.

29 Mart 2010 Pazartesi

Round My Pic ile fotoğrafların ve resimlerin kenarlarını yuvarlatın

0 yorum
Kendi fotoğrafınızın veya herhangi bir resmin kenarlarını yuvarlatılmış bir biçime sokmak istiyorsanız Round My Pic'i ziyaret edebilirsiniz.

Round My Pic'in ücretsiz hizmeti sayesinde Photoshop'a ihtiyacınız olmadan kendi fotoğrafınızın veya herhangi bir resmin kenarlarını saniyeler içinde yuvarlatabilirsiniz. Kenarlarını yuvarlatmak istediğiniz herhangi bir fotoğrafı veya resmi Round My Pic'e yükledikten sonra "Round it Now"a tıklayın. Daha sonra kenarlarını yuvarlattığınız fotoğrafı veya resmi bilgisayarınıza kolaylıkla indirebilirsiniz.

28 Mart 2010 Pazar

Eskiv oyununu oynayarak zaman geçirin

0 yorum
Eskiv görünüşte basit fakat oynadıkça zorlaşan bir oyun. Eskiv oyununda büyük bir topu yöneteceksiniz. Amacınız büyük topu etrafında belirecek karelere değdirmek. Topu karelere değdirirken küçük mavi toplara değmemeniz gerekiyor. Eğer büyük topla küçük mavi toplardan herhangi birine değerseniz oyun sona eriyor.

Eskiv oyununda büyük topu klavyenizin yön tuşlarıyla yöneteceksiniz. Büyük topla karelere değdiğiniz sürece oyun alanında değmemeniz gereken küçük mavi topların sayısı da artacak. Daha sonra sizde büyük topla hem tüm küçük mavi toplardan kaçmaya çalışacaksınız hem de karelere değeceksiniz.

Sizi eğlendirecek, heyecanlandıracak ve bazen de sinir edecek bu oyunu oynayarak zaman geçirebilirsiniz.

26 Mart 2010 Cuma

Spreaker ile kendi radyo yayınınızı hazırlayın

0 yorum
Bugünden itibaren kendi radyo yayınınıza başlamak ister misiniz? Spreaker ile kendi radyo yayınınıza kolaylıkla başlayabilirsiniz. Ayrıca farklı kullanıcıların radyo yayınlarını da dinleyebilirsiniz.

Bu tür sitelerde bulunan içeriklerin bazıları yasal oluyor bazıları da yasal problemler çıkarabiliyor. Bunun değerlendirmesini size bırakıyorum. Ama Spreaker kendi radyo yayınınızı hazırlayabileceğiniz ender siteler arasında yer alıyor. Bundan dolayı da özellikle kendi radyo yayınını hazırlamak isteyen kişiler tarafından ziyaret edilmeyi hak ediyor.

24 Mart 2010 Çarşamba

Gmail artık hesabınızdaki şüpheli aktiviteleri tespit ediyor

0 yorum
Google bugün Gmail kullanıcılarının güvenliğini bir üst seviyeye taşımak için Gmail'e yeni bir özellik eklediğini duyurdu. Bu yeni özellik sayesinde Gmail kullanıcıları hesaplarına kötü niyetli kişilerin girip girmediğini anlayabilecekler. Yani Gmail hesabınıza başka birileri girerse Gmail sizi uyaracak.

Bildiğim kadarıyla bazı kişiler aynı Gmail hesabını kullanıyor. Aynı Gmail hesabını kullanan kişilerin meraklanmasına gerek yok. Çünkü Gmail hesabınızı kilitlemiyor veya kullanımını durdurmuyor. Sadece size Gmail hesabınıza giren kişiyle ilgili bilgiler veriyor ve size şifrenizi değiştirmenizi söylüyor. Eğer Gmail hesabınızı birden fazla kişiyle kullanıyorsanız bu tür bir uyarıyı sık sık alabilirsiniz ve Gmail hesabınıza sadece bildiğiniz kişilerin girdiğini düşünüyorsanız bu uyarıyı önemsemeyebilirsiniz.

Ancak Gmail hesabınızı sadece siz kullanıyorsanız Gmail'ın uyarısını önemsemeniz ve şifrenizi değiştirmeniz en doğru hareket olacaktır.

23 Mart 2010 Salı

Artık iPhone uygulamalarını hediye olarak gönderebileceksiniz

0 yorum
Arkadaşlarınıza, ailenizden herhangi birine veya sevdiğiniz bir kişiye iPhone uygulaması hediye etmek istiyorsanız Apple'ın yeni başlattığı hediye özelliği ile bu isteğinizi gerçekleştirebileceksiniz. Herhangi bir uygulamayı hediye olarak göndermek istediğinizde alıcının iletişim bilgilerini girmeniz yeterli oluyor. Daha sonra Apple hediyenizi alıcıya teslim ediyor.

Apple'ın hediye özelliğini kullanıcıların kullanımına açması gerçekten de iyi oldu. Bu özellik sayesinde istediğimiz kişilere iPhone uygulamalarını hediye olarak gönderebileceğiz. Uygulamaları hediye olarak gönderdiğimiz kişiler de bu uygulamaları tek bir tık ile indirebilecekler.

22 Mart 2010 Pazartesi

Formsite ile HTML formlar oluşturun

0 yorum
Web siteniz için basit ve hızlı biçimde bir form oluşturmak istiyorsanız Formsite'ı mutlaka ziyaret etmelisiniz. Formsite sayesinde kolaylıkla çeşitli formlar oluşturabilirsiniz. Formsite herkesin birkaç dakika içinde formlar oluşturup yayınlayabileceği kullanımı kolay bir internet sitesi.

Formsite ile üyelik formu, rezervasyon formu, sipariş formu, etkinlik formu, anket formu ve daha birçok türde formlar oluşturabilirsiniz. Herhangi bir formu oluşturup yayınladıktan sonra Formsite ile sonuçları takip edebilirsiniz. Ayrıca form sonuçlarını paylaşabilirsiniz veya bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

21 Mart 2010 Pazar

Doğum günün kutlu olsun Twitter!

0 yorum
Sosyal medya haberleri veren sitelerden ve bloglardan verilen bilgiye göre bugün Twitter'ın doğum günüymüş. Twitter'ın kurucusu Jack Dorsey bundan tam 4 yıl önce ilk Tweet'ini yollamış.

Geçen ay Twitter günlük 50 milyon Tweet'e ulaştı. Yoluna hızla devam eden Twitter'ın doğum günü kutlu olsun!

19 Mart 2010 Cuma

Facebook tüm kullanıcılarını yeni email tehlikesine karşı uyarıyor!

0 yorum
Aman dikkat! Facebook'tan şifrenizin değiştiğini söyleyen ve yeni şifrenizi öğrenmek için bir eklentiyi açmanız veya indirmeniz için sizi yönlendiren bir email (eposta) alırsanız hemen bu email'ı (eposta) silin.

Facebook kullanıcılarını bu yeni email (eposta) tehlikesine karşı uyardı. Ayrıca McAfee'de böyle bir email (eposta) alan kişilerin kesinlikle eklentilere dokunmamaları gerektiğini söyledi. McAfee'nin söylediğine göre bu eklentide bulunanlar bilgisayarınızdaki her türlü kullanıcı adını ve şireyi çalıyormuş.

Size tavsiyem böyle bir email (eposta) alırsanız bu email'ı (eposta) fazla kurcalamadan hemen silin.

18 Mart 2010 Perşembe

Facebook sayfa yöneticilerine istatistik raporu göndermeye başladı

0 yorum
Facebook bir ünlü, müzik grubu ya da işletme için sayfa oluşturanlara yani kısaca Facebook Sayfalarının yöneticilerine eposta (email) aracılığıyla istatistik raporu göndermeye başladı. Facebook tarafından yollanan istatistik raporunda Facebook sayfasının haftalık hayran sayısı, duvar yazısı sayısı, yorum sayısı, beğenme sayısı ve ziyaret edilme sayısı yöneticilere sunuluyor.

Sanırım bu yeni özellik Facebook tarafından henüz duyurulmadı fakat yakın zamanda duyurulacaktır. Facebook yeni başlattığı bu rapor servisiyle ünlülerin, müzik grublarının ve işletmelerin sayfalarına ne kadar önem verdiğini gösteriyor.

17 Mart 2010 Çarşamba

Microsoft Windows Phone 7 cihazlarında kopyala ve yapıştır özelliği yokmuş

0 yorum
Engadget tarafından verilen habere göre Microsoft Windows Phone 7 cihazlarının kopyala ve yapıştır özelliği yokmuş.

Microsoft'un yaptığı açıklamaya göre kullanıcıların birçoğunun kopyala ve yapıştır özelliğine ihtiyaçları yokmuş. Birçok kullanıcı kopyala ve yapıştır özelliğini kullanmıyor olabilir fakat yoğun çalışan profesyonel kullanıcıların kopyala ve yapıştır özelliğini kullanmak isteyecekleri de ayrı bir gerçek. Durum böyle olunca ne yazık ki kopyala yapıştır özelliği bulunmayan Microsoft Windows Phone 7 cihazlarının büyük bir tepki alacağı kesin gibi gözüküyor.

16 Mart 2010 Salı

Minima Time oyununu oynayarak zamana meydan okuyun

0 yorum
Minima Time oyununu oynamaya başladığınız anda stresli bir durumla karşı karşıya kalacaksınız. Oyunu henüz oynamamış olanlara bu stresli durumu tek bir cümleyle açıklayayım. Oyunda sadece 10 saniyelik ömrünüz var! Siz büyük bir ihtimalle 10 saniye içinde neler yapabilirim diye düşünüyorsunuzdur. Ama Minima Time oyununda zamanı durdurabilme yeteneğiniz var. Bu yeteneğinizi iyi kullanabilirseniz oyunu da başarıyla oynayabilirsiniz.

Minima Time oyunundaki karakterinizi klavyenizin "A, D, W ve Space" tuşlarıyla yönetiyorsunuz. Karakterinizi "A" tuşuyla sola, "D" tuşuyla sağa yönlendiriyorsunuz ve "W" tuşuyla zıplatıyorsunuz. Zamanı yavaşlatmak için "Space" tuşuna 1 kere basmalısınız. "Space" tuşuna 2 kere basarsanız zamanı belirli bir süre durdurabilirsiniz. Zamanı yavaşlatabilme ve zamanı durdurabilme yeteneğinizi kullanabilmek için oyundaki saatleri toplamanız gerekiyor.

15 Mart 2010 Pazartesi

Easy Password Generator ile sağlam şifreler oluşturun

0 yorum
İnternet'te kullandığımız şifrelerin sağlam olması güvenliğimiz açısından çok önemlidir. Sağlam bir şifrenin zor tahmin edilebilir ve aynı zamanda kolay hatırlanabilir olması gerekiyor. Birçok kişinin şifreleri ne yazık ki bu 2 kriterden yalnızca birine sahip. Bugün sizlerle paylaşacağım Easy Password Generator ile artık her 2 kritere de sahip sağlam şifreler oluşturabileceksiniz.

Easy Password Generator kullanmak istediğiniz bir şifreyi daha da sağlamlaştırarak size sunuyor. Easy Password Generator ile gerçekten de sağlam şifreler oluşturabilirsiniz. Örneğin "sifre" yazıp "Generate" tuşuna mouse (fare) ile tıklarsanız Easy Password Generator bu şifreyi "$!fr3" olarak dönüştürüyor.

14 Mart 2010 Pazar

Flixtime ile saniyeler içinde fotoğraflardan videolar oluşturun

0 yorum
Günümüzde çoğu kişi fotoğraflarını sevdikleriyle video ya da slideshow şeklinde internet üzerinden paylaşıyor. Ama ne yazık ki fotoğrafları video ya da slideshow şekline sokmak için birçok kişinin program öğrenecek zamanı yok fakat internet'te herkesin kolaylıkla video ya da slideshow hazırlayabileceği siteler sayesinde çoğu kişinin bu tür programlara ihtiyacı da yok.

İnternet'te fotoğraflarınızı video ya da slideshow şekline sokmak için hangi siteyi kullanıyorsunuz bilmiyorum fakat ben Flixtime'ı size önerebilirim. Flixtime fotoğraflarınızı 3 kolay adımda videolara dönüştürebilmenizi sağlayan kullanışlı bir web sitesi.

Flixtime videonuza eklediğiniz fotoğrafların efektlerini otomatik ayarlıyor. Böylece hızlıca videonuzu oluşturabiliyorsunuz. Oluşturduğunuz videoları MP4, DivX, H264, Flv ve MP4 iPod formatlarına dönüştürebiliyorsunuz. Ayrıca oluşturduğunuz videoları kolaylıkla sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz. Eğer isterseniz oluşturduğunuz videoyu bilgisayarınıza da indirebilirsiniz.

13 Mart 2010 Cumartesi

Oyun konsollarına meydan okuyan OnLive haziran ayında kullanıma açılıyor!

0 yorum
Daha önce inteko aracılığıyla oyun dünyasını sallayacağı söylenen OnLive oyun servisini sizlerle paylaşmıştım. Geleneksel oyun konsollarına meydan okuyan OnLive oyun servisi haziran ayında hizmet vermeye başlıyor.

OnLive vereceği hizmetle ilgili detayları GamesBeat konferansında vermişti. OnLive vereceği hizmetle internet'ten saatler süren oyun indirme işlemlerinin ve raflardan oyun satın almanın son bulacağına inanıyor. Firmanın kurucusu Steve Perlman OnLive'in oyun konsollarını da geride bırakacağını söylüyor.

Ayrıca firmanın COO'su (Chief Operating Officer) Mike McGarvey oyuncuların önceden donanım için harcadıkları paraları OnLive sayesinde artık sadece yazılım için harcayacaklarını söylüyor. Mike McGarvey ayrıca OnLive'in yeni bir platform olduğunu fakat önümüzdeki 30 yıl boyunca farklı bir oyun heyecanı sunacak bir yapılanma içerisinde olduklarını da belirtiyor.

Geliştirilmesi 8 yıl süren OnLive bu yıl 17 Haziran'da hizmet vermeye başlayacak. Firmanın yaptığı açıklamaya göre OnLive sayesinde gelişmiş özelliklere sahip olmayan bilgisayarlarda ve televizyonlarda yüksek kalitede oyun zevki yaşamak mümkün olacak.

OnLive ile vakit geçirmek isteyenler aylık $14.95 ödeme yapacaklar. Daha sonra oynamak istedikleri oyunlara internet üzerinden ödeme yapacaklar. OnLive'de şu anda Assassin's Creed, Prince of Persia ve Borderlands oyunları da bulunuyor.

OnLive'in İngiltere, Avrupa ve Dünya'nın diğer bölgelerinde ne zaman hizmete başlayacağı da ne yazık ki şu anda bilinmiyor.

Apple iPad için ön siparişler başladı!

0 yorum
ABD'liler için Apple Store'da iPad ön satışları başladı. Verilen bilgilere göre ön satışların başlamasından sonra Apple Store'a bir süre erişim sağlanamamış fakat şu anda Apple Store eskisi gibi çalışıyor ve iPad için ön siparişler alınmaya devam ediliyor.

Anlaşılan iPad başta ABD olmak üzere birçok ülkede merakla bekleniyor. Birçok kişi bu cihaza bir an önce sahip olmak istiyor. Aldığım haberlere göre ABD'de şimdiden iPad için yüksek sayıda ön sipariş verilmiş. Ön sipariş veren ABD'liler iPad'i 3 Nisan'dan önce ellerine alamayacaklar fakat Apple ön siparişler sayesinde cihazın piyasaya sürüldükten sonraki satış durumuyla ilgili fikir sahibi olabilecek.

Sizinle inteko'da daha önce de paylaştığım gibi iPad'in tüm modellerinin Kanada, Fransa, Almanya, Japonya, İspanya, İngiltere, Avustralya ve İsviçre'de Nisan ayı sonunda piyasaya sürüleceği söyleniyor. Türkiye'de de birçok kişi tarafından merakla beklenen bu cihazı bende bir an önce kullanmak istiyorum.

11 Mart 2010 Perşembe

Google Street View ile Hong Kong caddelerinde sanal yürüyüş yapın

0 yorum
Bugüne kadar hiç Hong Kong'a gittiniz mi? Gitmediyseniz artık gelişen teknoloji ile oturduğunuz yerden Hong Kong caddelerini gezebileceksiniz. Çünkü Google Street View hizmetine Hong Kong'u da ekledi.

Hong Kong caddelerinde gezmek için Google'un Street View hizmetini ziyaret etmeniz gerekiyor. Google Street View sayesinde Macau ve Guangdong'u da oturduğunuz yerden gezebilirsiniz.

10 Mart 2010 Çarşamba

Color IQ ile renkleri algılama yeteneğinizi ölçün

0 yorum
Bazı kişiler renkleri daha iyi algılarlar fakat bazı kişiler de renkleri algılamakta zorluk çekerler. Renkleri iyi algılayıp algılayamadığımızı öğrenmenin en kolay yollarından birisi de kendimize renk testi uygulamaktır. Aranızda kendime nerede bir renk testi uygulayabilirim sorusunu soranlar vardır. Bende bu soruyu soran herkese Color IQ'yu öneriyorum.

Color IQ sayesinde kendinize renk testi uygulayabileceksiniz. Color IQ Test alanına girdikten sonra renkleri tonlarına göre ayarlamanız gerekiyor. Renkleri tonlarına göre düzenledikten sonra "Score Test" tuşuna mouse (fare) ile tıklamanız gerekiyor. Ne kadar düşük puan alırsanız renkleri algılama yeteneğiniz o kadar iyi demektir.

9 Mart 2010 Salı

Amazon Kindle cihazı için yeni bir web tarayıcı üzerinde çalışıyor

0 yorum
Tanıdığınız herhangi bir kişi Amazon'un Kindle cihazını kullanıyorsa ona bu cihazla web'de gezinmenin nasıl bir duygu olduğunu sorun. Büyük ihtimalle çok sıkıntılı bir yanıt alacaksınız.

Webmonkey'den verilen habere göre Amazon Kindle cihazı için yeni bir web tarayıcı geliştirebilecek uzman bir yazılımcı arıyormuş. 1 aydan daha kısa bir süre sonra iPad'in ABD'de piyasaya sürüleceğini düşünürsek Amazon'un Kindle cihazı için daha kullanışlı bir web tarayıcı geliştirmesinin zorunlu hale geldiğini anlayabiliriz.

8 Mart 2010 Pazartesi

Sushi Cat oyununu oynayarak şişman mavi kediye sushiler yedirin

0 yorum
Sushi yemekten zevk alan şişman mavi bir kediyi yönettiğiniz Sushi Cat oyunu sizi gerçekten de eğlendirecek. Sushi Cat oyununda her bölüm lezzetli sushilerle dolu. Amacınız şişman mavi kediye gerektiği kadar sushi yedirmek.

Sushi yemekten hoşlanan şişman mavi kediyi mouse (fare) ile belirli bölgelerden aşağıya doğru bırakıyorsunuz. Şişman mavi kedi aşağıya doğru düşerken önüne çıkan sushileri yiyor. Ama oyunda önemli olan şişman mavi kediyi doğru bölgelerden aşağıya doğru bırakmak. Eğer şişman mavi kediyi yanlış bölgelerden aşağıya doğru bırakırsanız yeteri kadar sushi yiyemez ve sizde bölümleri geçemezsiniz.

Eğlenceli zaman geçirmek istiyorsanız ve şişman mavi bir kediyi lezzetli sushilerle beslemek istiyorsanız Sushi Cat oyununu oynayabilirsiniz.

7 Mart 2010 Pazar

Dikkat! Bugün yüzlerce Twitter hesabı bir zayıflama ürünüyle ilgili spam yapıyor

0 yorum
Aldığım bir habere göre bugün yüzlerce Twitter hesabı "weight loss product" yani bir zayıflama ürünüyle ilgili spamle karşılaşmış.

Bu spam sorunuyla doğal olarak Twitter hesaplarını kötü niyetli kişilere kaptıranlar karşılaşıyor. Zayıflama ürünüyle ilgili spamler "I lost 20 lbs in 2 weeks!" şeklinde geliyor ve herhangi bir diyet sitesinin linkini içeriyor.

Eğer bu tür bir spamle karşılaşırsanız sakın linke tıklamayın!

AdOut ile internet sitelerindeki rahatsız edici reklamları kaldırın

0 yorum
İnternet'te gezerken bazı internet sitelerinde çok fazla sayıda reklamla karşılaşabiliyoruz. Bu reklamlar çoğu zaman rahatsız edici seviyelere ulaşıyor. Artık AdOut sayesinde bu rahatsız edici duruma bir son verebileceksiniz.

AdOut gezmek istediğiniz internet sitelerindeki reklamları kaldırıyor ve sizi rahatsız edici reklamlardan kurtarıyor. AdOut'a girdikten sonra ziyaret etmek istediğiniz internet sitesinin adresini yazın ve "Go"ya tıklayın. AdOut ziyaret etmek istediğiniz internet sitesindeki reklamları kaldıracak. Böylece sizde çok fazla sayıda reklam engeline takılmadan istediğiniz siteyi rahatlıkla gezebileceksiniz.

5 Mart 2010 Cuma

Apple iPad ABD'de 3 Nisan'da piyasaya sürülecek

0 yorum
Apple en sonunda iPad'i ABD'de ne zaman piyasaya süreceğini açıkladı. Apple iPad'in Wi-Fi modeli 3 Nisan'da ABD'de piyasaya sürülecek. Wi-Fi ve 3G'li modeli de Nisan sonunda ABD'de piyasaya sürülecek.

Kanada, Fransa, Almanya, Japonya, İspanya, İngiltere, Avustralya, İsviçre'de iPad'in tüm modelleri Nisan ayı sonunda piyasaya sürülecek.

2 Mart 2010 Salı

Netflix iPhone'a mı geliyor?

0 yorum
Netflix ABD'de şu anda birçok cihazla kullanılabiliyor. Bazı elektronik cihazlarla, Blu-ray oynatıcılarla ve oyun konsollarıyla Netflix kullanabilen ABD'lileri kıskanmamak elde değil. Yeni aldığım bir habere göre ABD'liler yakında Netflix'i iPhone'la da kullanabileceklermiş.

Geçen sonbahar Netflix CEO'su Reed Hastings Netflix'in iPhone'dan da hizmet vermek istediğini belirtmiş. Uzun zamandır bu konuyla ilgili bir gelişme olmadı fakat duyduğum kadarıyla bu konu tekrar gündeme gelmiş. Hatta bu konuyla ilgili bir anket bile düzenleniyormuş.

Anlaşılan yakın bir zaman içinde ABD'liler Netflix'i iPhone'larından da kullanabilecekler ve Netflix sayesinde iPhone'larından filmler izleyebilecekler.

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com